Engleski jezik

 

Kursevi za odrasle polaznike se organizuju na svim nivoima - od početnog do višeg nivoa.

Časovi su dinamični I tematski zanimljivi uz korišćenje programa koji aktuelizuju teme iz svakodnevnog života. U nastavi se primenjuju najsavremenije metode i program koji maksimalno podstiču sticanje znanja u svim jezičkim veštinama: čitanju, pisanju, govoru, slušanju i gramatici.

U opuštenoj atmosferi, prijatnom ambijentu i savremeno opremljenim učionicama, profesor je tu da kontinuirano prati rad kako cele grupe, tako i svakog pojedinca. Znanje se usvaja kroz posebno osmišljene metode, mnogo vežbe i upotrebe različitih audio i video materijala.

Svi naši polaznici na kraju kursa polažu završni ispit i dobijaju naš sertifikat koji je validan u Srbiji i u mnogim zemljama u Evropi, prilikom studiranja i zapošljavanja.

Bilo da ste početnik ili već posedujete izvesno znanje koje želite da usavršite, škola Rubicon u svojoj ponudi ima kurs koji će se prilagoditi vašim potrebama.

Nastava se odvija 2 puta nedeljno, po 90 minuta, sa terminima u poslepodnevnim i večernjim časovima, gde kompletan kurs traje 9 meseci, od polovine septembra do polovine juna.