Engleski jezik

 

Kursevi su namenjeni deci uzrasta od 7 - 17 godina. Nastava se organizuje kako po različitim starosnim grupama, odnosno po uzrastu, tako i prema nivou znanja polaznika.

Naši stručni i iskusni profesori su obučeni da pruže vrhunsku i kvalitetnu nastavu, obogaćenu najnovijim programima i najsavremenijim metodama nastave.

Nudimo visokokvalitetni nastavni program, koji je specijalno prilagođen svakom uzrastu, sa najaktuelnijim temama.

Metodološki pristup je pažljivo osmišljen i nastava se odvija u malim grupama, kako bi nastavnik bio u mogućnosti da brižno prati rad svakog polaznika. Učenici se podstiču na razne načine, razvija se njihova sposobnost komunikacije, pri čemu im se pruža mogućnost da izraze svoje mišljenje i stavove. Istovremeno se od njoh traži kontinuirani rad, podvrgnuti su konstantnoj proveri znanja, i očekuje se njihovo maksimalno angažovanje.

Svi naši profesori su diplomirani i master filolozi, u potpunosti obučeni za rad sa polaznicima ovog uzrasta.

Naše učionice su prostrane, klimatizovane i moderno opremljene. Sve učionice imaju računare, plazma televizore i ozvučenje i povezane su sa internetom.

Nastava se odvija 2 puta nedeljno, po 60/90 minuta, u zavisnosti od nivoa znanja, a kurs traje 9 meseci, od polovine septembra do polovine juna.