25 godina tradicije i poverenja

 

Škola Rubicon je već 25. godina jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih škola stranih jezika u Novom Sadu.

Naša misija je da svim našim polaznicima obezbedimo visokokvalitetnu uslugu i pružimo najsavremeniji pristup učenju i usvajanju stranih jezika.

U moderno opremljenim učionicama, uz poštovanje visokih standarda u kvalitetu nastave i prijateljskoj atmosferi, našim učenicima su obezbeđeni maksimalni uslovi za uspešno učenje i napredovanje.

Izuzetno smo ponosni na svoj kolektiv koga čine diplomirani i master profesori sa višegodišnjim iskustvom, spremni na saradnju i na nove, fleksibilne pristupe nastavi. Radi što veće motivacije i poklanjanja što veće pažnje pojedincu, nastava se odvija u malim grupama, od 5 – 8 učenika, gde se po potrebi, svakom učeniku pruža i dodatna pomoć.

Ono po čemu je škola Rubicon poznata jeste po brižljivo osmišljenom metodu rada, vođenju računa o potrebama svakog polaznika i bliskom komunikacijom sa roditeljima.

Kursevi su prilagođeni svim uzrastima i nivoima znanja. Bilo da ste početnik ili već posedujete izvesno znanje jezika, u školi Rubicon ćete naći odgovarajući kurs za vas.

Kvalitet i poverenje se stiče godinama, a mi vrednim radom ulazimo u treću deceniju postojanja.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika

English in Action

Rubicon u Velikoj Britaniji

Časovi konverzacije

Pripreme za polaganje međunarodnih ispita