Šta Vam nudimo?

 

U saradnji sa SOL centrom, škola Rubicon vas vodi na nezaboravno letnje iskustvo i letnji jezički kurs u Veliku Britaniju.

Letnji kurs jezika traje 10 dana, tokom kojih su učenici smešteni u porodicama, u jednom od dva manja grada: Bidefordu i Tivertonu, u okrugu Devon, na jugozapadu Engleske. Ovakav smeštaj im omogućuje stalnu komunikaciju sa članovima porodice i priliku da upoznaju "PRAVU" Englesku. Polaznici imaju 3 časa svaki dan, a ostalo vreme se provodi na obilaženju znamenitosti i okoline, kao i na obavljanju "Gradskih izazova", odnosno zadataka koji im omogućuju kontakt sa izvornim govornicima i okolinom. Svako veče učenici dobijaju još jedan zadatak koji obavljaju uz pomoć porodice u kojoj borave. Časovi u centru su uglavnom bazirani na prepričavanju utisaka stečenih pri obavljanju tih zadataka.

Na ovaj način ovi kursevi su veliko jezičko i kulturno iskustvo čiji glavni cilj je jednostavan: da učenici maksimalno iskoriste vreme provedeno u Velikoj Britaniji tako što će konstantno biti u kontaktu sa pravim jezikom i da steknu samopouzdanje da engleski jezik koriste na prirodan način.

Po završetku kursa, odlazi se u London, gde se provodi par dana, istražujući sve lepote ovog neverovatnog grada.


Kursevi engleskog i nemačkog jezika

English in Action

Rubicon u Velikoj Britaniji

Časovi konverzacije

Pripreme za polaganje međunarodnih ispita